Hoi Dodge liefhebbers,

Ik ben jullie nieuwe webmaster Henk_W200 en heb het forum geupdate naar de nieuwste versie PHPBB3.2.4.
Nu kun je net als facebook of marktplaats grote foto's plaatsen.
Als je de topic verzend worden ze automatisch verkleind.
Spam is verleden tijd , nieuwe leden activeer ik met de hand en controleer de e-mail IP nummer.
Zo blijft het forum schoon van SPAM
Heb je geen inlog gegevens meer maar nog wel je oude e-mail adres mail even naar mij henk&weetjewel.nl &=@
Dan krijg je van mij weer de inlog gegevens van het forum.
Ik zou het jammer vinden als het forum verdwijnt, er staat zoveel info erop.

Ik probeer nieuw leven in het forum te blazen .

Kom eens wat vaker op het DTB forum.
Heb je het bericht gelezen dan klik even op de rechter X

Groetjes Henk_W200

niet in achteruit - rest werkt wel

Plaats hier een foto van je Dodge en vertel iets over jezelf, alleen voor leden van Dodge Trucks Benelux
joerivm
Berichten: 14
Lid geworden op: 26 nov 2009 15:30
Locatie: Dalem
Contacteer:

Bericht door joerivm » 21 mei 2010 23:27

Hallo,

ik heb sinds kort een dodge w200 (zie mijn bericht voorstellen). Heb al wel een aantal probleempjes gehad, en dit makkelijk zelf op kunnen lossen. maar nu wilt hij niet meer in zijn achteruit. alle andere standen werken wel. Het begon er al mee dat hij wel achteruit reed, maar als je meer gas gaf, versnelde hij niet echt meer, maar laatst zette ik hem in r, en deed hij helemaal niks meer ??? ook niet als ik de hendel iets boven r of onder r hou, en dan gas geef.

Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

groetjes Joeri

aequitas
Berichten: 54
Lid geworden op: 28 jun 2009 17:46
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Bericht door aequitas » 22 mei 2010 08:50

Waarschijnlijk zijn de banden van je automaat niet goed gesteld of versleten. Zie dit topic bij nummer 17

http://www.dtbweb.nl/cgi-bin/ib3/ikonbo ... T;f=27;t=9
Allen and Torx wrenches only come in three sizes: too small, too big, and missing.

biestieboy
Berichten: 121
Lid geworden op: 25 feb 2003 21:06
Locatie: biest-houtakker

Bericht door biestieboy » 22 mei 2010 18:16

of de remband is gebroken.

joerivm
Berichten: 14
Lid geworden op: 26 nov 2009 15:30
Locatie: Dalem
Contacteer:

Bericht door joerivm » 22 mei 2010 23:50

Oke, bedankt voor de reacties tot nu toe. De olie stond ook iets onder min. Misschien kan dat er ook mee te maken hebben? De kabel kan het denk ik niet zijn, omdat de andere standen wel werken?

mvg Joeri

joerivm
Berichten: 14
Lid geworden op: 26 nov 2009 15:30
Locatie: Dalem
Contacteer:

Bericht door joerivm » 24 mei 2010 13:25

Hee,

Ik gaa eerst maar eens de rembanden afstellen en de olie bijvullen, en kijken wat hij dan doet, anders wordt het denk ik toch een ruilbak :(

groetjes joeri

Gebruikersavatar
american-rules
Berichten: 21
Lid geworden op: 21 nov 2006 01:41
Locatie: Tilburg

Bericht door american-rules » 26 mei 2010 16:13

Er is een nok van je remband afgebroken.
Komt meer voor.
Heb het zelf ook ooit eens gehad.
Bakrevisie of ruil/sloop bak monteren.
NOTHING BEATS CUBIC INCHES !!!!

joerivm
Berichten: 14
Lid geworden op: 26 nov 2009 15:30
Locatie: Dalem
Contacteer:

Bericht door joerivm » 26 mei 2010 18:46

Hee,

ik heb de pan eronderuit, en er lag een heel bergje heel fijn ijzervijlsel onderin de olie, die ook donker was. er stelschroef van de remband was al helemaal ingedraaid. Je kan die nok helemaal naar binnen duwen en naar buiten trekken. Ik ga nu de bak eronderuit halen met en vriend, en we gaan hem dan reviseren.

groetjes Joeri

joerivm
Berichten: 14
Lid geworden op: 26 nov 2009 15:30
Locatie: Dalem
Contacteer:

Bericht door joerivm » 26 mei 2010 22:49

Heeft iemand trouwens nog tips voor het eronderuit halen van de bak? Want ik heb al wat rondgezocht op het forum, maar ik heb nog niet echt tips e.d. gevonden om de bak eronder uit te halen. Bijvoorbeeld dingen die je eerst moet doen, in welke versnelling je hem moet zetten, wat moet je doen met de koppelomvormer, enz enz. Alvast bedankt voor de tips/link naar ander topic :)

groetjes Joeri

Plaats reactie